Pluslive
Margrietenlaan 26
2182 BS Hillegom
06 49759986
Iedere klant is voor mij een nieuw visiteplaatje!

Iedereen gebruikt drukwerk, van visitekaartje tot spandoek of wandbekleding. Maar ook een bedankkaart aan het einde van het jaar, een gepersonaliseerde kaart in de kist met wijn of een bedrukt voorwerp met het logo van je bedrijf.

Belangrijk bij de bedrukking is dat alles dezelfde uitstraling heeft. De vorm, kleur en het gebruik van het logo moeten consequent zijn, maar ook lettertype, verhoudingen en ondergrond zijn van belang. Drukwerk op papier is een andere techniek dan drukwerk op een hard materiaal en moet er nu wel of niet een laminaat over een bedrukking? En als je zelf iets verpakt is een etiket met uitleg handig. 

Online iets bestellen en een tekstje typen zal velen lukken. Maar een mooi resultaat is soms erg lastig. Zo worden er vaak appels en peren vergeleken, want drukwerk is 80% opmaak en daarna wordt 20% door machines uitgevoerd en exact zoals opgegeven. Pluslive regelt het zoals jij het wilt, allemaal in één hand en dat maatwerk kan ook betaalbaar!
Inspiratie? zie de foto's onderaan de pagina. klik hier

Logo en huisstijl, je herkenbaarheid

Soms bestaat een logo al jaren en is er iets nieuws nodig voor een moderne uitstraling. Er zijn echter ook veel logo's die al decennialang mee gaan. Het beeldmerk blijft hetzelfde, maar de omgeving veranderd. Daarmee blijft de herkenbaarheid, maar gaat het bedrijf toch met de tijd mee. In grafische opmaak is veel mogelijk, belangrijk is dat de lezer de boodschap begrijpt.
Een logo, een lettertype, een kleur; ze staan niet alleen, samen maken ze je huisstijl! Hier zie je een aantal voorbeelden:

Een logo of huisstijl kun je natuurlijk kopiëren of via internet bestellen. Het gaat wel om het eerste wat je klanten zien en is het eerste wat wordt herkend. Logo en huisstijl moeten bij jou passen en al een beetje vertellen wat je doet en waar je voor staat met je bedrijf. Betrek anderen er bij, want het gaat er om hoe anderen jou zien!
Boekhouden, onderhoud van machines, instellen van software et cetera laten velen tegenwoordig over aan specialisten. Je huisstijl ontwikkelen en beheren hoort daar misschien ook bij!

Samen succes maken

De inhoudelijke kennis van je drukwerk komt natuurlijk bij jou vandaan, maar wat is een handig formaat, hoe verzend je het, hoe koop je slim in door gebruik van de juiste drukker. Er staan overal verschillende machines, een klein drukwerk hoort niet op een grote machine. De opmaak is ook van groot belang. Bij drukwerk kunnen niet zomaar kleuren over elkaar staan, op het scherm ziet het er goed uit, maar de praktijk is dan anders. Wij kennen de drukkers, de machines en de mogelijkheden. Het zal je verbazen hoe vaak iets met een kleine wijziging mooier, professioneler en zelfs goedkoper kan. 

Foto's en beeldmateriaal

Foto's maken velen tegenwoordig eenvoudig met een smartphone, voor nieuws en vluchtige zaken is dat prima, maar wanneer een product, pand of jouw herkenbare bedrijfsauto op het drukwerk komt is het wel aardig dat de muren recht staan en die mooie strakke auto geen ouderwetse bol lijkt. Goed beeldmateriaal is van groot belang voor de eerste indruk!

Wie kies je dan?

Pluslive werkt bewust regionaal, in de Bollenstreek en omgeving. Korte lijnen, eenvoudig overleg en grafische kennis zorgen voor een goed resultaat.
Van ontwerp tot resultaat wordt door Pluslive geregeld, inclusief waar nodig het maken of aanpassen van beeldmateriaal. Alles in één hand bespaart ook nog eens op de kosten.
Ook hosting, email en de bijbehorende techniek wordt voor je geregeld. 

Nieuwsgierig? Ik kom graag persoonlijk langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Een klik onderling is in deze processen van sterk belang, laten we dat eerst toetsen!
Neem hier contact op of bel gelijk even met 06 49759986. 

Voorbeelden drukwerk: