Pluslive
Margrietenlaan 26
2182 BS Hillegom
06 49759986
Iedere klant is voor mij een nieuw visiteplaatje!

Je website is jouw online visitekaartje waar potentiele klanten de eerste indruk krijgen van je bedrijf, vereniging of hobby. 
Daarnaast moet die eerste indruk ook nog worden gevonden!

Hoe een website wordt gemaakt en gevonden lees je hieronder, maar zie hier eerst enkele mogelijkheden.

Er zijn talloze invuloefeningen om teksten en foto's online te zetten. Soms voor een paar euro, soms gratis bij de hosting, maar altijd erg algemeen met keuze uit een paar sjablonen. Iets beter wordt al snel veel ingewikkelder. Lastig, eigenlijk wil je bezig zijn met waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Boekhouden, onderhoud van machines, instellen van software et cetera laten velen tegenwoordig over aan specialisten. Je website hoort daar inmiddels ook bij!

Samen succes maken

Een goede reden om zelf aan de slag te gaan is om je eigen identiteit te houden. Daar loop je snel tegen beperkingen aan. De juiste oplossing is dan samenwerken met een lokale specialist. Hij of zij maakt de website technisch, stelt de email voor je in en alles wat er bij komt kijken. Als de website dan op maat wordt gemaakt met een voor de gebruiker eenvoudig cms systeem is het wijzigen van een tekst of foto en het plaatsen van een nieuwsbericht goed te doen zonder dat je alle technische instellingen en kreten nodig hebt, sterker: je ziet ze niet eens. Lettertype, kleur, afmetingen, het wordt door de op maat gemaakte software allemaal voor je geregeld. 

Foto's en beeldmateriaal

Foto's maken we tegenwoordig eenvoudig met een smartphone, voor nieuws en vluchtige zaken is dat prima, maar wanneer een product, pand of jouw herkenbare bedrijfsauto op de site komt is het wel aardig dat de muren recht staan en die mooie strakke auto geen ouderwetse bol lijkt. Goed beeldmateriaal is van groot belang voor de eerste indruk!

Jouw herkenbaarheid

Zelfs logo's en huisstijlen worden online gemaakt zonder dat men de eigenschappen en filosofie kent van het bedrijf. Eenmaal ergens geplaatst op drukwerk als herkenbaar beeldmerk veranderd het niet snel en zorgt regelmatig voor jarenlange ergernis. Het is belangrijk hier een goede keus in te maken.

Wie kies je dan?

Pluslive werkt bewust regionaal, in de Bollenstreek en omgeving. Korte lijnen, eenvoudig overleg en grafische kennis zorgen voor een goed resultaat.
Van ontwerp tot online wordt door Pluslive geregeld, inclusief waar nodig het maken of aanpassen van beeldmateriaal. Alles in één hand bespaart ook nog eens op de kosten.
Ook de hosting en de bijbehorende techniek wordt voor je geregeld.

Wat kost een website dan is een vraag welke wij vaak horen. Maar maatwerk is niet te vangen in een vast bedrag tenzij er zaken zijn inbegrepen welke je uiteindelijk niet zal gebruiken. Daarom kan de prijs van maatwerk uiteindelijk sterk meevallen en zelfs beter passen in het budget.

En als kleuren en logo's dan toch bekend zijn is het verzorgen van het drukwerk, van visitekaartje tot spandoek eenvoudig en betaalbaar ook te regelen via Pluslive.

Nieuwsgierig? Ik kom graag persoonlijk langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Een klik onderling is in deze processen van sterk belang, laten we dat eerst toetsen!
Neem hier contact op of bel gelijk even met 06 49759986.